Misiunea noastra consta in promovarea unui invatamant deschis si flexibil

Ne dorim sa asiguram accesul egal pentru toti copiii, indiferent de conditia sociala si materiala, de sex, rasa, nationalitate, apartenenta religioasa, din perspectiva formarii de abilitati,competente, atitudini si valori necesare unei insertii scolare!

Grădiniţa noastră asigură un act educational de performanţă, în spiritul noilor abordări educaţionale, un sistem de educaţie şi îngrijire de calitate care să îndeplinească aşteptările beneficiarilor, să contribuie la formarea unei personalităţi autonome şi creative a preşcolarilor în vederea adaptării cu succes la regimul activităţii şcolare şi la orice situaţie de viaţă. Misiunea noastră este, aşadar, asigurarea nevoii de protecţie, securitate, dragoste, hrană bună şi o educaţie în spiritul realelor valori ale societatii.

Despre noi

Gradinita a fost infiintata in anul 1970 si modernizata in 2005 moment in care s-a extins cladirea.
Grădinița “Paradisul Piticilor” Dej este o institutie de stat care functioneaza cu program prelungit si program normal.
Grădinița “Paradisul Piticilor” Dej este o grădiniţă de referinţă în comunitate, cu copii fericiţi, încurajaţi să exploreze într-un mediu structurat, securizat şi stimulativ, ce le va asigura o dezvoltare armonioasa! Conducerea gradinitei impreuna cu cadrele didactice calificate cooperează cu părinţii şi comunitatea, pentru a promova activităţi conforme cu interesele acestora şi cu exigenţele europene privind calitatea educaţiei.

Valori in care credem

CALITATE, PROFESIONALISM, SPIRIT DE ECHIPA, CREATIVITATE,
RESPONSABILITATE, IMPLICARE, TOLERANTA, EGALITATE DE SANSE.

Desfasurarea activitatilor se face conform curriculumului national prin metodologia alternativei in centrele: Arta,Biblioteca,Stiinte,Joc de rol,Constructii, Nisip si apa.