OFERTĂ EDUCAŢIONALĂ

Pe tot parcursul copilăriei se modelează componentele personalităţii, motiv pentru care latura psihopedagogică, componentă de bază în orice activitate educativă de calitate, este susţinută cu precădere în cadrul centrului nostru educaţional.

Instituţia noastră susţine evoluţia copilului, oferind acestuia posibilitatea de a învăţa şi de a se dezvolta în concordanţă cu particularităţile sale individuale şi în funcţie de cerinţele actuale şi viitoare ale societăţii.

Bazându-ne pe vasta experienţă a echipei noastre în domeniul educaţiei şi având ca scop pregătirea copilului pentru viaţă, în cadrul activităţilor desfăşurate, vom urmări permanent dezvoltarea motivaţiei pentru cunoaştere, cultivarea independenţei gândirii, a spontaneităţii, a creativităţii şi a încrederii în forţele proprii.

Pe întreg parcursul activităţii noastre, dorim să promovăm o permanentă şi fructuoasă colaborare între copii, părinţi şi cadre didactice. Împreună vom realiza o minunată călătorie în lumea cunoaşterii, bucurându-ne de fiecare nouă experienţă, de fiecare moment ce va contribui la dezvoltarea intelectuală şi emoţională a fiecărui copil.

Calitatea în învăţământ constă din:

  • climat educaţional motivant;
  • ofertă educaţională diversificată (documentare, plimbări în aer liber, excursii, vizionări spectacole, vizite la Grădina Zoologică, Grădina Botanică, Ferma Animalelor, muzee, etc);
  • asistentă medicală în cadrul instituţiei;
  • meniu sănătos, elaborat de medicul pediatru în funcţie de necesităţile copiilor (mic dejun, prânz, gustări);
  • permanentă colaborare cu părinţii;
  • activitate instructiv-educativă de calitate;
  • bază materială atractivă şi performantă;
  • imobil spaţios şi modern, dotat cu săli adecvate pentru activităţile desfăşurate (săli de clasă, sală de mese, spaţiu pentru odihnă şi relaxare).

Taxa pentru program prelungit: 13 lei pe ziua in care este prezent copilul-Masa pregatita in bucatarie proprie

Oportunităţi:

Prin cabinetul psihopedagogic, copiii vor beneficia de evaluări periodice şi asistenţă psihopedagogică, urmărindu-se permanent dezvoltarea fiecărui copil, potrivit vârstei;

Perioada preşcolară reprezintă poate cea mai importantă etapă din viaţa unui copil; este o etapă caracterizată de o intensă dezvoltare psihică, este perioada în care copiii încep să conştientizeze tot mai mult mediul în care trăiesc,

să-şi contureze mai bine dorinţele şi aşteptările, este perioada schimbărilor semnificative, nu numai fizice, ci şi mentale şi emoţionale.

Deşi este un interval de timp în care copiii nu fac altceva decât să se joace, chiar jocul este de o importanţă majoră, pentru că astfel îşi pot dezvolta abilităţile cognitive şi pot învăţa noi modalităţi de interacţiune socială.